Σχετικά με εμάς

METALBOX  Modular Building Solutions. Πώληση & ενοικίαση πολυεστερικών & μεταλλικών κατασκευών.

Η εταιρεία METALBOX με έδρα το Μαρκόπουλο Αττικής δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευής και ενοικίασης πλήθους ειδών και μεγεθών πολυεστερικών και μεταλλικών οικίσκων καθώς και εξειδικευμένων κατασκευών με σύνθετα υλικά. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση κάθε έργου γίνονται από έμπειρους μηχανικούς και τεχνικούς της εταιρείας μας.

Το βασικό μας προϊόν είναι η κατασκευή πολυεστερικών( GRP ) φυλακίων, εκδοτηρίων εισιτηρίων, μεταφερόμενων τουαλετών δικτύου, γραφείων, αποθηκών κλπ. με υλικά πιστοποιημένα από Lloyd’s, κατάλληλα για την υγεία και ασφάλεια του χρήστη και με σεβασμό στο περιβάλλον.

 

Σημαντικό κομμάτι της παραγωγής αφορά αποθήκες και βοηθητικούς χώρους από πολυεστέρα σε πλατφόρμες ιχθυοκαλλιεργειών καθώς και  μονάδες αφαλάτωσης ( ώσμωσης ) . Λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του πολυεστέρα κοντά στο θαλασσινό νερό , οι οικίσκοι μας κρίνονται κατάλληλοι για τέτοιου είδους εφαρμογές , κάτι το οποίο μπορεί εύκολα να επιβεβαιωθεί από τα προηγούμενα έργα μας στους προαναφερθέντες τομείς.

Οι οικίσκοι παραδίδονται σε λευκή απόχρωση gelcoat με τον βασικό εξοπλισμό και δυνατότητα προσαρμογής στις ανάγκες του πελάτη και σε οποιαδήποτε απόχρωση. Επιπλέον αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές ανά περίπτωση.

Γιατί πολυεστερικούς οικίσκους?

  • Το GRP (Glass Reinforced Polyester) είναι ένα υλικό με υψηλή αντοχή και μικρό βάρος.
  • Δεν σκουριάζει και δεν επηρεάζεται από τον ήλιο και την υγρασία, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για χρήση σε θαλλάσιο περιβάλλον όπως λιμάνια και παραλίες.
  • Διαθέτουν υψηλή θερμομονωτική και ηχομονωτική ικανότητα.
  • Δεν χρειάζονται συντήρηση.
  • Εύκολα στην μεταφορά.
  • Χαμηλό κόστος.