Πώληση & ενοικίαση – Φορητές προκάτ τουαλέτες WC, τουαλέτες ΑΜΕΑ & αποδυτήρια

 METALBOX – Προκατ WC, τουαλέτες ΑΜΕΑ & αποδυτήρια

Οι φορητές προκάτ τουαλέτες WC, τα αποδυτήρια, αλλά και οι τουαλέτες ΑΜΕΑ μπορούν να μεταφερθούν με μεγάλη ευκολία και  απαιτούν προεγκατάσταση αποχέτευσης. Είναι ιδανικές για εργοτάξια, κάμπινγκ, συναυλίες, φεστιβάλ και γενικότερα σε τοποθεσίες που δεν έχουν μόνιμες εγκαταστάσεις αλλά πρόσβαση σε αποχέτευση .

Οι περισσότερες εξωτερικές τουαλέτες είναι κατασκευασμένες από πολυεστέρα και είναι κοινές και για τα δύο φύλα . Οι φορητές προκάτ τουαλέτες είναι από τους πιο διαδεδομένους τύπους. Φυσικά, υπάρχουν αρκετές υποκατηγορίες, όπως τουαλέτες κομποστοποίησης, τουαλέτες αφυδάτωσης, τουαλέτες με δοχεία, κ.α.

Η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα να παρέχει μια τεράστια γκάμα επιλογών, οι οποίες περιλαμβάνουν αυτόνομες αλλά και αλληλοσυνδεόμενες μονάδες τουαλετών, ώστε να μπορούν να καλύψουν ακόμα και εκδηλώσεις χιλιάδων ατόμων. Όλοι οι τύποι τουαλέτας συμμορφώνονται με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφάλειας & υγείας και είναι παρέχουν την απαραίτητη αξιοπιστία για συνεχή λειτουργία. Οι μονάδες προκάτ τουαλέτας (WC) μπορούν να γίνουν κατά παραγγελία με οποιοδήποτε ειδικό χαρακτηριστικό. Αναλυτικότερα μπορούν να περιλαμβάνουν:

  • εγκαταστάσεις για άτομα με αναπηρία (Τουαλέτες ΑΜΕΑ)
  • μονάδες με αλλαξιέρα για μωρά.
  • νιπτήρες ζεστού και κρύου νερού.

Οι τουαλέτες ΑΜΕΑ έχουν μεγαλύτερο πλάτος για την άνετη πρόσβαση με αναπηρικό αμαξίδιο, αλλά και για να μπορούν να φιλοξενήσουν επιπλέον και ένα φροντιστή. Επιπλέον, περιλαμβάνουν χαμηλή τουαλέτα, νιπτήρα και αντιολισθητικό δάπεδο ,καθώς και ολες τις απαιραίτητες προδιαγραφες που υποδεικνύονται από την σχετική εγκύκλιο.

Για οποιαδήποτε περίπτωση, το έμπειρο προσωπικό της MetalBox έιναι κοντά σας για λεπτομέρειες σχετικά με τα υλικά, τον χρόνο παράδοσης, τις τιμές και οποιαδήποτε άλλη απορία.

 Διαθέτουμε μια ποικιλία από φορητές τουαλέτες και εξοπλισμό, ώστε να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες κτιρίων, εκδηλώσεων και ιδιωτών σε όλη τη χώρα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές με την εγγύηση και την τεχνογνωσία της εταιρείας κατασκευής φορητών τουαλετών Metal Box.

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις των πελατών της σε προκατασκευασμένες μεταφερόμενες τουαλέτες ή ντους από πολυεστέρα. Οι τουαλέτες που κατασκευάζουμε είναι μεταφερόμενες, μόνες, δίπλες, πολλαπλές αλλά και ΑΜΕΑ και δεν διαφέρουν σε τίποτα από τις μόνιμες εγκαταστάσεις.

Οι φορητές τουαλέτες που κατασκευάζει η εταιρεία μας είναι ακριβώς όπως οι κανονικές τουαλέτες, αλλά έχουν επιπλέον χαρακτηριστικά. Είναι κατασκευασμένες από ισχυρό πολυεστέρα (εσωτερικά και εξωτερικά), ανθεκτικά υλικά, έχουν δάπεδο από κεραμικό πλακάκι, φεγγίτη, καθρέπτη, χαρτοθήκη και πλήρη ηλεκτρική και υδραυλική εγκατάσταση. Μπορούν να εγκατασταθούν είτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο.

Η εταιρεία μας έχει εγκαταστήσει εξωτερικές τουαλέτες σε διάφορους χώρους, με συνέπεια και ευθύνη. Μπορούμε να εγκαταστήσουμε τουαλέτες σε χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων, ξενοδοχεία, μαρίνες και εξοχικές κατοικίες,. Εξυπηρετούμε κάθε είδους ανάγκη σε όλα τα επίπεδα τόσο σε μεταφερόμενες τουαλέτες ΑΜΕΑ, όσο και σε προκάτ WC. Οι πολυεστερικές τουαλέτες καθαρίζονται εύκολα, πληρούν όλους τους κανονισμούς υγιεινής και δεν απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα.

Οι εξωτερικές τουαλέτες μας ενδείκνυνται για χρήση κοντά σε θαλάσσιο περιβάλλον (λόγω του πολυεστέρα) και για αυτό και πολλά λιμάνια, μαρίνες και παραλίες μας προτιμούν. Είναι επίσης οικονομικές στη χρήση. Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν εκτίμηση. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Επικοινωνία

Τηλέφωνο

(+30) 694 29 88 885

(+30) 210 66 20 781

Διεύθυνση

Έδρα: Θέση Στρογγύλη, ΒΙ.ΠΑ. Μαρκοπούλου
Συμπληρώστε την φόρμα  και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.