Πώληση & ενοικίαση – Μεταλλικοί οικίσκοι & αποθήκες

METALBOX – Μεταλλικές αποθήκες και οικίσκοι

Οι μεταλλικοί οικίσκοι και αποθήκες της METALBOX αποτελούνται από φέρουσα κατασκευή κοιλοδοκών και τοιχοποιία από πάνελ πολυουρεθάνης τα οποία δεν προσδίδουν επιπρόσθετα φορτία στην κατασκευή. Τα συγκεκριμένα πάνελ προσδίδουν και άριστες θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ικανότητες. Τα κουφώματα είναι αλουμίνιου με διπλά ενεργειακά τζάμια που προσφέρουν άνεση στην διαμονή ή την εργασία.

Οι μεταλλικοί οικίσκοι μπορούν να περιλαμβάνουν κουζίνα με αποθηκευτικούς χώρους, ευρύχωρο μπάνιο και άνετα υπνοδωμάτια. Επίσης, μπορούν να έχουν προεγκατάσταση ηλεκτρικών καθώς και υδραυλική εγκατάσταση.

 

Η διαμόρφωση του χώρου θα γίνει βάση σχεδίου σε συνεργασία με το έμπειρο προσωπικό μας αποτελούμενο από εμπείρους μηχανικούς και τεχνίτες οι οποίοι θα φροντίσουν για την κάλυψη όλων των αναγκών σας στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα με μοναδικό γνώμονα την ποιότητα σε συνδυασμό με την προσιτότητα της τιμής κάθε οικίσκου. Η METALBOX είναι υπεύθυνη για την μεταφορά και την τοποθέτηση του οικίσκου στον χώρο που επιθυμείτε.