Πώληση & ενοικίαση – Μεταλλικοί οικίσκοι & αποθήκες

METALBOX – Μεταλικοί Οικίσκοι & Αποθήκες Υψηλής Ανθεκτικότητας

Οι μεταλλικοί οικίσκοι και αποθήκες της METALBOX αποτελούνται από φέρουσα κατασκευή κοιλοδοκών και τοιχοποιία από πάνελ πολυουρεθάνης τα οποία δεν προσδίδουν επιπρόσθετα φορτία στην κατασκευή. Τα συγκεκριμένα πάνελ προσδίδουν και άριστες θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ικανότητες. Τα κουφώματα είναι αλουμίνιου με διπλά ενεργειακά τζάμια που προσφέρουν άνεση στην διαμονή ή την εργασία.

Οι μεταλλικοί οικίσκοι μπορούν να περιλαμβάνουν κουζίνα με αποθηκευτικούς χώρους, ευρύχωρο μπάνιο και άνετα υπνοδωμάτια. Επίσης, μπορούν να έχουν προεγκατάσταση ηλεκτρικών καθώς και υδραυλική εγκατάσταση.

Οι μεταλλικοί οικίσκοι της METALBOX προσφέρονται για πώληση είτε ενοικίαση σε ποίκιλες διαστάσεις και χρωματισμούς.

 

Η διαμόρφωση του χώρου θα γίνει βάση σχεδίου σε συνεργασία με το έμπειρο προσωπικό μας αποτελούμενο από εμπείρους μηχανικούς και τεχνίτες οι οποίοι θα φροντίσουν για την κάλυψη όλων των αναγκών σας στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα με μοναδικό γνώμονα την ποιότητα σε συνδυασμό με την προσιτότητα της τιμής κάθε οικίσκου. Η METALBOX είναι υπεύθυνη για την μεταφορά και την τοποθέτηση του οικίσκου στον χώρο που επιθυμείτε.

Όσον αφορά τις λύσεις αποθήκευσης, οι μεταλλικοί οικίσκοι είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους χρειάζονται επιπλέον χώρο, αλλά δεν έχουν τον προϋπολογισμό ή τον χρόνο για ένα πλήρες κατασκευαστικό έργο. Αυτές οι στιβαρές κατασκευές διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σχέδια, καθιστώντας τις αρκετά ευέλικτες ώστε να ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε σκοπό. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υπόστεγα κήπου, εργαστήρια, γκαράζ ή ακόμα και ως πρόσθετος χώρος διαβίωσης. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των μεταλλικών οικίσκων είναι η αντοχή τους. Κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως γαλβανισμένο ατσάλι και αλουμίνιο, αντέχουν στις δύσκολες καιρικές συνθήκες και να αντιστέκονται στη σκουριά και τη διάβρωση. Σε αντίθεση με τις ξύλινες κατασκευές που απαιτούν τακτική συντήρηση και μπορούν εύκολα να υποκύψουν στη σήψη και τις προσβολές από έντομα, οι μεταλλικοί οικίσκοι είναι χαμηλής συντήρησης και θα διαρκέσουν για χρόνια χωρίς να χρειάζονται επισκευές. Εκτός από τη δύναμη και τη μακροζωία τους, προσφέρουν επίσης μια οικονομική λύση για όσους έχουν περιορισμένο προϋπολογισμό.

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Τηλέφωνο

(+30) 694 29 88 885

(+30) 210 66 20 781

Διεύθυνση

Έδρα: Θέση Στρογγύλη, ΒΙ.ΠΑ. Μαρκοπούλου

Συμπληρώστε την φόρμα  και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.