Πώληση & ενοικίαση – Μεταλλικοί οικίσκοι & αποθήκες

METALBOX – Μεταλικοί Οικίσκοι & Αποθήκες Υψηλής Ανθεκτικότητας

Οι μεταλλικοί οικίσκοι και αποθήκες της METALBOX αποτελούνται από φέρουσα κατασκευή κοιλοδοκών και τοιχοποιία από πάνελ πολυουρεθάνης τα οποία δεν προσδίδουν επιπρόσθετα φορτία στην κατασκευή. Τα συγκεκριμένα πάνελ προσδίδουν και άριστες θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ικανότητες. Τα κουφώματα είναι αλουμίνιου με διπλά ενεργειακά τζάμια που προσφέρουν άνεση στην διαμονή ή την εργασία.

Οι μεταλλικοί οικίσκοι μπορούν να περιλαμβάνουν κουζίνα με αποθηκευτικούς χώρους, ευρύχωρο μπάνιο και άνετα υπνοδωμάτια. Επίσης, μπορούν να έχουν προεγκατάσταση ηλεκτρικών καθώς και υδραυλική εγκατάσταση.

Οι μεταλλικοί οικίσκοι της METALBOX προσφέρονται για πώληση είτε ενοικίαση σε ποίκιλες διαστάσεις και χρωματισμούς.

 

Η διαμόρφωση του χώρου θα γίνει βάση σχεδίου σε συνεργασία με το έμπειρο προσωπικό μας αποτελούμενο από εμπείρους μηχανικούς και τεχνίτες οι οποίοι θα φροντίσουν για την κάλυψη όλων των αναγκών σας στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα με μοναδικό γνώμονα την ποιότητα σε συνδυασμό με την προσιτότητα της τιμής κάθε οικίσκου. Η METALBOX είναι υπεύθυνη για την μεταφορά και την τοποθέτηση του οικίσκου στον χώρο που επιθυμείτε.

Όσον αφορά τις λύσεις αποθήκευσης, οι μεταφερόμενοι μεταλλικοί οικίσκοι είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους χρειάζονται επιπλέον χώρο ή για αυτούς που θέλουν μια οικονομικότερη λύση. Οι μεταφερόμενοι οικίσκοι ταιριάζουν απόλυτα σε περιβάλλον εργοταξίου, είτε ως χώροι γραφείων, με ή χωρίς wc και κουζίνα , είτε απλά ως αποθηκευτικοί χώροι. Οι προκατασκευασμένες αποθήκες είναι μία ελαφριά κατασκευή, αρκετά οικονομική και όπως και οι οικίσκοι , μπορεί να μεταφερθεί πολύ εύκολα.

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Τηλέφωνο

(+30) 694 29 88 885

(+30) 210 66 20 781

Διεύθυνση

Έδρα: Θέση Στρογγύλη, ΒΙ.ΠΑ. Μαρκοπούλου

Συμπληρώστε την φόρμα  και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.