Πώληση & ενοικίαση – Έτοιμοι, συναρμολογούμενοι και μεταφερόμενοι οικίσκοι από πάνελ

METALBOX – Μεταφερόμενοι οικίσκοι με πάνελ

Πολυεστερικοί, συναρμολογούμενοι και μεταφερόμενοι οικίσκοι από πάνελ σε μια τεράστια ποικιλία από μεγέθη, τύπους, σχήματα, αλλά και μια μεγάλη ποικιλία υλικών φινιρίσματος ώστε να ανταποκρίνονται ακόμα και στις υψηλότερες προσδοκίες σας. Οι συναρμολογούμενοι οικίσκοι πολυεστέρα προσφέρουν άνεση σε όλες τις καιρικές συνθήκες και μπορούν να κατασκευαστούν κατά παραγγελία & πλήρως εξοπλισμένα για χρήση:

Οι προκατασκευασμένοι οικίσκοι με πάνελ της MetalBox είναι μια βιώσιμη, οικονομική εναλλακτική λύση κατάλληλη για οποιαδήποτε εφαρμογή. Εκτός από την κατασκευή, η εταιρία μας αναλαμβάνει την πλήρη μελέτη, σχεδίαση και διαχείριση του έργου.

Οι έτοιμοι οικίσκοι από πάνελ μπορούν να περιλαμβάνουν κουζίνα με αποθηκευτικούς χώρους, ευρύχωρο μπάνιο και άνετα υπνοδωμάτια. Επίσης, μπορούν να έχουν προεγκατάσταση ηλεκτρικών και να χρειάζεστε απλά σύνδεση στην παροχή ρεύματος. Κατά τον ίδιο τρόπο, υπάρχει εγκατάσταση υδραυλικών εξαρτημάτων και χρειάζεται μόνο η σύνδεση με την παροχή του νερού και με την αποχέτευση.

Τέλος, έχουν την δυνατότητα να συνδέονται μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να μπορείτε να επεκτείνετε την εγκατάσταση ή να στοιβάζονται για εύκολη μεταφορά όταν απαιτείται.

 

Η κατασκευή με προκατασκευασμένους μεταφερόμενους οικίσκους είναι ένας ευκολότερος, ασφαλέστερος, οικονομικότερος και οικολογικός τρόπος κατασκευής. Είναι ιδανικό για κτίρια που πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις αντισεισμικότητας και ηχομόνωσης ενώ, οι ηλεκτρικές, μηχανολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις ενσωματώνονται γρήγορα και εύκολα. Παραδίδονται «με το κλειδί στο χέρι», έτοιμα προς χρήση και μπορείτε να προσαρμόσετε τις διαστάσεις, τα εξωτερικά αρχιτεκτονικά στοιχεία και τα επιθυμητά υλικά. Δημιουργεί έναν χώρο με μικρό βάρος πλήρως  προσαρμόσιμο στην τοπική αρχιτεκτονική, με γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση. Οι πολυεστερικοί οικίσκοι της METALBOX μπορούν να παραχθούν σε ποικίλους χρωματισμούς με υλικά πιστοποιημένα από Lloyd’s, κατάλληλα για την υγεία και ασφάλεια του χρήστη και με σεβασμό στο περιβάλλον.Η κατασκευή είναι εργονομική, που σημαίνει ότι μετακινείται εύκολα και είναι ανθεκτική στη φθορά. Το εσωτερικό όπως και το εξωτερικό μέρος έχουν κατασκευαστεί με ενισχυμένο πολυεστέρα ( GRP )  και σχεδιαστεί με εργονομική κατασκευή και με υψηλή αντοχή στον χρόνο. Οι χώροι παραδίδονται ήδη πλήρως εγκατεστημένοι, έτοιμοι προς χρήση.

Οι μεταφερόμενοι Οικίσκοι εφαρμόζονται με ευκολία στα παρακάτω:

 1. Ξενοδοχεία και Camping
 2. Εστιατόρια και Χώρους Διασκέδασης
 3. Εμπορικά Κέντρα και Καταστήματα
 4. Διοικητικά Κτίρια και Γραφεία
 5. Ινστιτούτα και Εργαστήρια
 6. Νοσοκομεία, κλινικές και Ιατρεία
 7. Κατοικίες, Διαμερίσματα και Εξοχικά σπίτια
 8. Σχολεία και Φροντιστήρια
 9. Θέατρα, κινηματογράφοι, πολιτιστικοί χώροι
 10. Αίθουσες Εκθέσεων
 11. Σχολεία και Φροντιστήρια
 12. Αεροδρόμια, λιμάνια και Σιδηροδρομικούς σταθμούς
Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας για το δικό σας Project. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
ΜΕΓΑΛΑ-ΓΡΑΦΕΙΑ-ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑ

Επικοινωνία

Τηλέφωνο

(+30) 694 29 88 885

(+30) 210 66 20 781

Διεύθυνση

Έδρα: Θέση Στρογγύλη, ΒΙ.ΠΑ. Μαρκοπούλου
Συμπληρώστε την φόρμα  και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.