Πώληση & ενοικίαση – Εργοταξιακά γραφεία κοντέινερ & λυόμενα προκατασκευασμένα γραφεία

METALBOX – Εργοταξιακά γραφεία κοντέινερ & λυόμενα προκατασκευασμένα γραφεία

Τα εργοταξιακά γραφεία κοντέινερ και τα λυόμενα προκατασκευασμένα γραφεία της MetalBox είναι ιδανικά για περιπτώσεις που χρειάζεστε ένα προσωρινό χώρο για το προσωπικό σας. Παρέχουν τεράστια ευελιξία αφού μπορούν να προσαρμοστούν σε όλες τις κλασσικές διατάξεις, ή ακόμα και καθ’ ύψος.

Συναρμολογούνται και αποσυναρμολογούνται με μεγάλη ταχύτητα, είναι εύκολα στη μεταφορά και είναι μια προσιτή επιλογή για κάθε τύπο έργου. Είτε πρόκειται για προσωρινή είτε για μόνιμη λύση, τα προκάτ γραφεία είναι σίγουρα μία ευέλικτη και οικονομική λύση. Διαθέτουν ψύξη και θέρμανση και παράθυρα με διπλά ενεργειακά τζάμια που διατηρούν την ιδανική θερμοκρασία και δημιουργούν έναν άνετο χώρο εργασίας.

Το γεγονός του ότι είναι προκατασκευασμένες μονάδες, κάνει την συναρμολόγησή τους εύκολη και γρήγορη. Έτσι, εγγυόμαστε την άμεση παράδοση και εγκατάσταση σε όλα τα εργοταξιακά γραφεία κοντέινερ και σε όλα τα λυόμενα προκατασκευασμένα γραφεία της εταιρίας μας, σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επικοινωνήστε με την ομάδα της MetalBox ώστε να συζητήσουμε για τις ανάγκες της δικής σας περίπτωσης και να βρούμε την κατάλληλη λύση για εσάς.

Τα προκατασκευασμένα γραφεία ή αλλιώς προκατ γραφεία, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε έναν έτοιμο χώρο με ελάχιστη προσπάθεια. Αυτά τα γραφεία είναι από πολυεστέρα και έτοιμα να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε σημείο του εργοταξίου σας ή του χώρου που επιθυμείτε. Τα προκατασκευασμένα γραφεία είναι ιδανικά για τη διατήρηση του προϋπολογισμού των νέων επιχειρήσεων, καθώς θα κοστίσουν λιγότερο από μια τυπική κατασκευή.

Επίσης οδηγούν και στον εξωραϊσμό της εγκατάσταση σας αφού μπορούν να παραχθούν σε διάφορους χρωματισμούς και διαφορετικές διαρρυθμίσεις ,εσωτερικές και εξωτερικές. Όλα αυτά είναι στοιχεία που τα διαφοροποιούν από τα μεταλλικά γραφεία και κοντέινερ, αφού αν και εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό, λόγω του πολυεστέρα δεν σκουριάζουν αλλά και είναι πολύ ελαφριές κατασκευές, κάτι το οποίο δεν μπορεί εύκολα να επιτευχθεί με το μέταλλο .Η Metal Box κατασκευάζει αυτές τις μονάδες και ορισμένες επιχειρήσεις προσαρμόζουν ακόμη και ολόκληρες τις εγκαταστάσεις τους εντός ενός συγκροτήματος προκατασκευασμένων γραφείων τα οποία στοιβάζονται βάση σχεδίου.

Τα έτοιμα προκατασκευασμένα γραφεία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε έναν χώρο προσεγμένο, σε μικρό χρονικό διάστημα και με όμορφη εσωτερική και εξωτερική διαρρύθμιση, πάντοτε προσαρμοσμένα στις δίκες σας ανάγκες, σε προσιτές τιμές. Προσφέρουμε πώληση ή ενοικίαση προκατασκευασμένων γραφείων από πολυεστέρα , τα οποία μπορούν να μεταφερθούν και να τοποθετηθούν στο σημείο της αρεσκείας σας. Έρχονται πλήρως εξοπλισμένα και έτοιμα προς χρήση κατά την παράδοση.

Εάν αναζητάτε μια γρήγορη λύση για τη δημιουργία ενός χώρου εργασίας, τότε τα έτοιμα προκάτ γραφεία είναι η ιδανική επιλογή. Παρέχουν έναν εξαιρετικό τρόπο για να δημιουργήσετε έναν χώρο γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να μπείτε στην ταλαιπωρία της πρόσληψης εργατών κατασκευής ή της αγοράς υλικών. Στην Metalbox τα προκατασκευασμένα γραφεία (πολυεστερικά είτε μεταλλικά ) είναι η ειδικότητα μας. Οπότε αν ακόμα υπολογίζετε πόσο θα σας κοστίσει, υπάρχουν καλά νέα. Επικοινωνήστε μαζί μας για το δικό σας project.

Επικοινωνία

Τηλέφωνο

(+30) 694 29 88 885

(+30) 210 66 20 781

Διεύθυνση

Έδρα: Θέση Στρογγύλη, ΒΙ.ΠΑ. Μαρκοπούλου

Συμπληρώστε την φόρμα  και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.