Πώληση και ενοικίαση – Προκάτ & αλεξίσφαιρα φυλάκια

METALBOX – Αλεξίσφαιρα & προκάτ φυλάκια

Τα προκατ φυλάκια (αλεξίσφαιρα ή μη) είναι η ιδανική λύση για την μείωση των κινδύνων του προσωπικού ασφαλείας σας. Κατά κύριο λόγο χρησιμοποιούνται ως σημείο ελέγχου πρόσβασης των εισόδων, ή γενικότερα ως κόμβοι ασφαλείας της ιδιοκτησίας σας. Τα απλά αλλά και τα αλεξίσφαιρα φυλάκια της MetalBox είναι η ιδανική λύση για τη μέγιστη ασφάλεια στην επιχείρηση ή την κατοικία σας.

Η υψηλή ανθεκτικότητα, οι γρήγοροι χρόνοι παράδοσης, κατασκευής και εγκατάστασης, οι προσιτές τιμές μας κατατάσσουν στις κορυφαίες εταιρίες πολυεστερικών φυλακίων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Τα φυλάκια της εταιρίας μας παρέχουν έναν άνετο χώρο για το προσωπικό ασφαλείας. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από τύπους, τόσο στα απλά όσο και στα αλεξίσφαιρα πολυεστερικά φυλάκια τα οποία μπορούν να εξοπλιστούν με:

  • τουαλέτες & ράμπες πρόσβασης
  • γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος, δεδομένων & τηλεφώνου
  • μονάδες ψύξης και θέρμανσης
  • προβολείς & συστήματα κάμερας
  • θυρίδες όπλου
  • παράθυρα με σύρμα

Τα προκάτ & τα αλεξίσφαιρα φυλάκια της εταιρίας μας έχουν εμπιστευθεί πελάτες από τον ιδιωτικό τομέα, αεροδρόμια, στρατιωτικές εγκαταστάσεις, σταθμοί παραγωγής ενέργειας κ.α. Χρησιμοποιούμε εγκεκριμένα υλικά με μεγάλη διάρκεια ζωής και μηδενικό κόστος συντήρησης.

 

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προκατασκευασμένα φυλάκια της METALBOX επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να συντάξουμε μια προσφορά η οποία θα ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες. Τα φυλάκια ασφαλείας μεταφέρονται και τοποθετούνται άμεσα και με ασφάλεια στην τοποθεσία που επιθυμείτε. Επιπλέον, παρέχουμε καθοδήγηση ή αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την προετοιμασία του χώρου για τη διαδικασία εκφόρτωσης κατόπιν συνεννόησης.

 

Τα προκάτ φυλάκια της Metalbox μπορούν να διατεθούν για ενοικίαση είτε πώληση σε προνομιακές τιμές για μακροχρόνιες περιόδους αλλά ακόμη και για ημερήσια χρήση. Παρέχουν φύλαξη ιδιωτικών ή επαγγελματικών χώρων, ενώ αποτελούν μια ασφαλή και διαχρονική επιλογή, καθώς οι κατασκευές μας είναι οι πιο αξιόπιστες όσον αφορά την αντοχή τους στο χρόνο και τις καιρικές
συνθήκες. Τα φυλάκια μας είναι προσεγμένα τόσο, όσο αναφορά την κατασκευαστική τους αρτιότητα όσο και την εμφάνισή τους , καθώς ξεχωρίζουν από τα περισσότερα φυλάκια που είναι διαθέσιμη στην εγχώρια αγορά. Στην Metalbox δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια και σας παρέχουμε προκάτ φυλάκια σε ανταγωνιστικές τιμές για μίσθωση είτε αγορά.

Αν σας ενδιαφέρει και εσάς η ενοικίαση ή η αγορά ενός φυλακίου
συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας παρακάτω ,είτε επικοινωνήστε μέσω email ,έτσι ώστε να βοηθήσει και εσάς το εξειδικευμένο μας προσωπικό!

 

Επικοινωνία

Τηλέφωνο

(+30) 694 29 88 885

(+30) 210 66 20 781

Διεύθυνση

Έδρα: Θέση Στρογγύλη, ΒΙ.ΠΑ. Μαρκοπούλου

Συμπληρώστε την φόρμα  και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.