Πώληση & ενοικίαση – Μεταλλικά γραφεία

METALBOX – Γραφεία Εργοταξίου – Οικίσκοι Εργοταξίων

Τα μεταλλικά κοντέινερ γραφεία της METALΒΟΧ αποτελούνται από φέρουσα κατασκευή κοιλοδοκών και τοιχοποιία από πάνελ πολυουρεθάνης τα οποία δεν προσδίδουν επιπρόσθετα φορτία στην κατασκευή. Τα συγκεκριμένα πάνελ προσδίδουν άριστες θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ικανότητες. Τα κουφώματα είναι αλουμίνιου με διπλά ενεργειακά τζάμια που προσφέρουν άνεση στην εργασία. Μπορούν να συναρμολογηθούν και να αποσυναρμολογηθούν ευκολά καθιστώντας τα καταλληλά για εργοτάξια ιδίως σε περιοχές μακριά από τα αστικά κέντρα.

Τα εργοταξιακά κοντέινερ μπορούν να συνδυαστούν και με τους εργοταξιακούς οικίσκους για την διαμονή του προσωπικού σας, δημιουργώντας έτσι μεγάλες κινητές μονάδες. Τα προκάτ γραφεία μπορούν να περιλαμβάνουν κουζίνα με αποθηκευτικούς χώρους, ευρύχωρο μπάνιο για πλήρη κάλυψη των αναγκών του προσωπικόυ. Επίσης υπάρχει προεγκατάσταση ηλεκτρικών κυκλωμάτων καθώς και υδραυλική εγκατάσταση.

Τα μεταλλικά εργοταξιακά γραφεία και οι οικίσκοι εργοταξίων της METALBOX προσφέρονται για πώληση ή ενοικίαση σε ποικίλες διαστάσεις και χρωματισμούς.

 

Η διαμόρφωση του χώρου θα γίνει βάση σχεδίου σε συνεργασία με το έμπειρο προσωπικό μας αποτελούμενο από εμπείρους μηχανικούς και τεχνίτες οι οποίοι θα φροντίσουν για την κάλυψη όλων των αναγκών σας στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα με μοναδικό γνώμονα την ποιότητα σε συνδυασμό με την προσιτότητα της τιμής κάθε προκατασκευασμένου γραφείου.

Η METALBOX είναι υπεύθυνη για την μεταφορά και την τοποθέτηση στον χώρο που επιθυμείτε.