Πολυεστερικά εκδοτήρια εισητηρίων & πτυσσόμενα κιόσκια

METALBOX – Πτυσσόμενα κιόσκια – εκδοτήρια εισητηρίων

Τα πολυεστερικά εκδοτήρια εισιτήριων / πτυσσόμενα κιόσκια της METALBOX είναι η τελειά κατασκευή για σημεία πώλησης εισιτήριων, σημεία ελέγχου, σημεία συνάθροισης ( όπως συναυλίες) καθώς και σε ως διαφημιστικά (ή άλλης χρήσης) περίπτερα. Τα πτυσσόμενα κιόσκια μας είναι μια ελαφριά κατασκευή λόγω του πολυεστέρα και της πολυουρεθάνης, με μεγάλες αντοχές έναντι αντίξοων καιρικών συνθήκων, ακτινοβολίας και άλλων φορτίων τα οποία παραμένουν αναλλοίωτα εσωτερικά και εξωτερικά με το πέρασμα του χρόνου.

Τα πολυεστερικά εκδοτήρια είναι μια καλή και οικονομική λύση έναντι μιας βαρεμού τύπου κατασκευών τα οποία ενσωματώνονται ομοιόμορφα στο τοπίο στο οποίο καλούνται να τοποθετηθούν. Τα κιόσκια μας μπορούν να παραχθούν σε ποικίλους χρωματισμούς και να τοποθετηθούν οπουδήποτε, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Εσωτερικά είναι ευρύχωρα και εμπεριέχουν πλήρη ηλεκτρική και υδραυλική εγκατάσταση καθώς και πολλές άλλες ανέσεις που θα ζητηθούν από τον εκάστοτε πελάτη.

Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο προσωπικό της METALBOX για να μπορέσει να σας καθοδηγήσει στον σχεδιασμό και την παράδοση της τέλειας κατασκευής για τις ανάγκες σας.

Επικοινωνία

Τηλέφωνο

(+30) 694 29 88 885

(+30) 210 66 20 781

Διεύθυνση

Έδρα: Θέση Στρογγύλη, ΒΙ.ΠΑ. Μαρκοπούλου
Συμπληρώστε την φόρμα  και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.