Προκατασκευασμένα Σπίτια

Προκατασκευασμένα Σπίτια Νέος τρόπος δόμησης

Τα προκατασκευασμένα σπίτια κατασκευάζονται σε ένα εργοστάσιο και στη συνέχεια μεταφέρονται στον τόπο κατασκευής, όπου συναρμολογούνται επί τόπου. Μπορούν να κατασκευαστούν από χάλυβα, σκυρόδεμα, ξύλο αλλά και πολυεστέρα ( GRP ) και μπορούν να κατασκευαστούν γρήγορα, κάτι το οποίο είναι πολύ χρήσιμο αν βιάζεστε να χτίσετε το νέο σας σπίτι. Τα προκατασκευασμένα σπίτια παρουσιάζουν ποίκιλα πλεονεκτήματα που τα καθιστούν την πλέον σύγχρονη λύση στον τομέα των κατασκευών σε παγκόσμιο επίπεδο σε αντίθεση με τις παραδοσιακές οικίες.

 Προκατασκευασμένα Σπίτια Νέος τρόπος δόμησης στη σύγχρονη εποχή

Τα προκατασκευασμένα σπίτια είναι κατασκευές που σχεδιάζονται και παράγονται σε ένα εργοστάσιο και στη συνέχεια μεταφέρονται στον εργοτάξιο όπου και γίνεται η συναρμολόγηση.

Πλεονεκτήματα:

  • Χαμηλότερο κόστος – Μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 30% στο κόστος κατασκευής του σπιτιού σας.
  • Γρηγορότερη κατασκευή – Χρησιμοποιώντας μια μέθοδο κατασκευής που ονομάζεται αρθρωτή δόμηση, όπου οι μονάδες κατασκευάζονται εκτός του εργοταξίου και συναρμολογούνται στο εργοτάξιο, μπορείτε να κατασκευάσετε το σπίτι σας γρηγορότερα από ό,τι αν χτιζόταν από την αρχή στο εργοτάξιο χωρίς αρθρωτό σχεδιασμό.
  • Καλύτερος ποιοτικός έλεγχος – Τα προκατασκευασμένα μέρη κατασκευάζονται υπό ελεγχόμενες συνθήκες, οπότε υπάρχει μηδαμινή πιθανότητα λάθους κατά τη συναρμολόγηση ή την εγκατάσταση σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους κατασκευής σπιτιών, όπου μπορεί να προκύψουν λάθη λόγω καιρικών συνθηκών ή άλλων παραγόντων που δεν μπορεί να ελέγξει κανείς.

Έτοιμοι, συναρμολογούμενοι και μεταφερόμενοι οικίσκοι από πάνελ

Γιατί να επιλέξετε ένα προκατασκευασμένο σπίτι;

  • Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα. Τα προκατασκευασμένα σπίτια κοστίζουν λιγότερο από τα παραδοσιακά σπίτια για την κατασκευή και τη συντήρησή τους, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα μπορείτε να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα για έξτρα εξοπλισμό, όπως ο εξωραϊσμός και η επίπλωση, χωρίς να αισθάνεστε ότι ο προϋπολογισμός σας είναι πολύ στενός.
  • Μπορείτε να απολαύσετε καλύτερη ποιότητα κατασκευής από ό,τι είναι δυνατόν με ένα παραδοσιακό σπίτι. Δεδομένου ότι τα προκατασκευασμένα σπίτια κατασκευάζονται σε μια διαδικασία που μοιάζει με γραμμή συναρμολόγησης, κάθε βήμα της διαδικασίας κατασκευής παρακολουθείται προσεκτικά από έμπειρο προσωπικό , για σκοπούς ποιοτικού ελέγχου , κάτι το οποίο διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην διάρκεια ζωής ενός κτιρίου.
  • Η ενεργειακή απόδοση είναι στάνταρ σε αυτές τις κατασκευές, κάτι το οποίο σημαίνει χαμηλότερους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας και μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα από άλλους τύπους κατοικιών που είναι διαθέσιμες σήμερα (όπως τα σπονδυλωτά ή τα σπίτια που κατασκευάζονται επί τόπου στο έργο). Στη METALBOX οι προκατασκευασμένοι οικίσκοι είναι η ειδικότητα μας.

Προκάτ & αλεξίσφαιρα φυλάκια

Πώς να χτίσετε ένα προκατασκευασμένο σπίτι;

Το πρώτο βήμα είναι να βρείτε τον κατάλληλο προμηθευτή. Η METALBOX πέρα από το εξειδικευμένο προσωπικό κατέχει έμπειρους αρχιτέκτονες και μηχανικούς οι οποίοι δραστηριοποιούνται πολλά χρόνια στον τομέα των προκατασκευασμένων σπιτιών. Το έμπειρο προσωπικό μας θα έρθει στον χώρο σας να μελετήσει τον περιβάλλον χώρο και να σας προτείνει την καταλληλότερη λύση για τις ανάγκες σας. Σε συνεργασία με τον πελάτη επιλέγουμε το κατάλληλο αρχιτεκτονικό σχέδιο καθώς και το υλικό κατασκευής, εξωτερικές και εσωτερικές επενδύσεις, χρωματισμούς καθώς και ότι περαιτέρω επιθυμείτε να προστεθεί.

Κάθε πρόταση θα γίνει βάση ενός οικονομικού πλάνου που σας καλύπτει και πάντοτε εντός των προσυμφωνημένων χρόνων περάτωσης. Τέλος το κτίριο μεταφέρεται από το εργοστάσιο μας στο εργοτάξιο σας οπού και ξεκινάει η διαδικασία συναρμολόγησης, οι συνδέσεις παροχών κλπ.

Φορητές προκάτ τουαλέτες WC & Τουαλέτες ΑΜΕΑ

Προκατασκευασμένο Σπίτι από Πολυεστέρα

Ο πολυεστέρας είναι ένα πρωτοποριακό υλικό , ιδίως στον τομέα των κατασκευών , το οποίο τα τελευταία χρονιά χρησιμοποιείται ευρέως στο εξωτερικό. Ο ενισχυμένος πολυεστέρας ( Glass Reinforced Polyester) , σε συνδυασμό με ειδικών προδιαγραφών πολυουρεθάνη (χρήση για σκοπούς μόνωσης) μπορούν να δημιουργήσουν ένα κτίριο – οικίσκο ,ή και πολλούς, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα σύνδεσης και την δημιουργία τελικά ενός μεγάλου κτιρίου. Το GRP είναι ένα υλικό με εξαιρετικές θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες. Από μηχανικής άποψης μπορεί να δημιουργήσει μια πλήρως ανθεκτική και στιβαρή κατασκευή με μικρό ειδικό βάρος , η οποία μπορεί να μεταφερθεί και να συναρμολογηθεί εύκολα στον τόπο εναπόθεσης της. Μια μεταφορική στην Αθήνα, θα έκανε τις διαδικασίες μετακόμισης εντός του εσωτερικού χώρου όπως γίνεται στα παραδοσιακά σπίτια.

Οι χημικές ιδιότητες των οικίσκων από πολυεστέρα είναι εξίσου καλές. Σε αντίθεση με τον χάλυβα, δεν επηρεάζεται από την σκουριά αλλά και δεν αντιδρά με κανέναν τρόπο όταν έρθει σε επαφή με θαλασσινό ή μη νερό, κάτι το οποίο αναδεικνύει τέτοιου είδους κατασκευές κοντά σε υδάτινο περιβάλλον.

Επιπλέον οι οικίσκοι μας από πολυεστέρα παραμένουν σχεδόν αναλλοίωτοι ανά τα χρόνια αφού δεν επηρεάζονται από έντονα καιρικά φαινόμενα ή την ακτινοβολία.

Συνοψίζοντας οι πολυεστερικοί οικίσκοι αποτελούν μια καλή και οικονομική εναλλακτική των μεταλλικών κατασκευών με υλικά φιλικά στον άνθρωπο και το περιβάλλον , εξαιρετικές ιδιότητες και μηδενική συντήρηση. Τα υλικά μας πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφάλειας και αντοχής και έχουν λάβει διάφορες πιστοποιήσεις στους προαναφερθέντες τομείς.

Στην METALBOX είμαστε πρωτοπόροι σε πολυεστερικές κατασκευές και είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε και εσάς στην αγορά ή την ενοικίαση ενός προκατασκευασμένου οικίσκου ή σπιτιού για τον χώρο σας. Το προσωπικό της METALBOX μπορεί να σας να απαντήσει σε τυχών απορίες που μπορεί να έχετε καθώς και να σας προτείνει την ιδανικότερη λύση για τις ανάγκες σας, από προκατασκευασμένα μεταλλικά κτίρια μέχρι μεταφερόμενους οικίσκους πολυεστέρα.

Η εταιρία μας παράγει και πολλές άλλες πολυεστερικές κατασκευές όπως, πολυεστερικά φυλάκια , πολυεστερικά WC , τουαλέτες ΑΜΕΑ, γραφεία , εκδοτήρια εισιτηρίων και πολλά άλλα!

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Υποβολή Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.